The Year of the Raven – Patch 1 > The Witchwood’s

Hej på er alla.
Då var det dax för ett nytt år samt en ny patch i Hearthstone.

Jag ska försöka sammanfatta allt nytt som kommer.
Det blir en helt ny meta, det som kommer gälla med den nya patchen är:

(Ps längst ner finns det 3 deck för den nya patchen!)


Echo & Ruch

Vi börjar med Echo:

Echo är ett nyckelord som visas på både minions och stavar.
Ekkokort returnerar en kopia av sig själv till din hand så fort de spelas.
Detta låter dig spela flera kopior av det kortet på samma tur, så länge du har mana att betala för det.
När din tur slutar, kommer dock alla oanvända Echo-kopior att försvinna från din hand.

Echo kommer bara att lägga originella kopior av ett kort i handen. Om du till exempel spelar ett kort som ökar attacken hos en minion med Echo, kommer inte kopian att behålla ändringarna i sin statistik.

 

Sen har vi Ruch:

Rush fungerar väldigt lik den befintliga Laddningsförmågan, men med en signifikant skillnad: Minions with Rush kan inte attackera hjältar på den tur de spelar in.

Men de kan attackera motsatta minions, vilket ger dig möjlighet att omedelbart påverka din motståndares bräda.
Om din minion sticker runt tills nästa tur, kommer den då att kunna attackera alla mål du väljer – inklusive din motståndare!

 

Varje Hearthstone Year symboliseras av en av zodiakkonstellationerna som blinkar i Azeroths natthimmel. I det ögonblick då en ny konstellation kommer in i anpassningen, härstammar årets början och en jubilationstid och rausande revelry där Hearthstone spelas!

I år vinkar vi farväl till Mammothåret och förbereder oss för att hälsa på Ravensåret!

Set Rotation is Coming:

För två år sedan introducerade vi ett nytt sätt att spela, vilket gav standard- och vildformat till Hearthstone.

För att hålla Hearthstone spännande och tillgänglig eftersom fler kort läggs till, tillåter Standard spelare att använda de senast släppta korten, samt en kärna av Basic och Classic-kort. Vår avsikt med Standard är att hålla spelet fräscht för alla våra spelare och att tillåta nya spelare att snabbt hoppa in i Hearthstone utan att behöva samla massor av kort för att bygga ett konkurrenskraftigt däck. Standard ger också våra utvecklare mer frihet när de utformar nya kort för framtiden.

När vi släpper ut den första nya expansionen varje år, kommer alla uppsättningar som inte släpptes under samma år eller året innan, att cykla ut och inte längre vara med i standardformatet.

Om du vill ha kort för Wild play eller bara för att fylla i din samling, kommer du att kunna tillverka dem med Arcane Dust-even kort från Adventures (som One Night in Karazhan) som tidigare var un-craftable.

Medan du inte längre kan köpa i spelet kan du även köpa innehåll som är exklusivt för Wild från Blizzard Shop.

On Raven’s Wings:

Hearthstone’s astrologiska klocka är frikopplad mot det nya Hearthstone Year, och när nästa expansion kommer, kommer du också att hälsas med ett standardformat!

Du kan bygga standarddäck med följande set:

– Basic
– Classic
– Journey to Un’Goro
– Knights of the Frozen Throne
– Kobolds & Catacombs
– The first 2018 expansion

Under tiden blir följande uppsättningar exklusiva för Wild, tillsammans med alla tidigare uppsättningar:

– Whispers of the Old Gods
– One Night in Karazhan
– Mean Streets of Gadgetzan

Ett nytt Hearthstone Year betyder också tre nya expansioner! Kan du gissa vad framtiden har i butiken?

Hall of Fame Inductees:

För att hjälpa till att uppnå målet att hålla Hearthstone fräscha, kommer vissa kort från Classic-serien att bli exklusiva till Wild-formatet. Dessa kort kommer att läggas till Hall of Fame-uppsättningen. I år kommer följande kort att främjas till Hall of Fame:

Ice Block – Denna Mage hemlighet är ett kraftfullt kort, och har varit centrum för standard däck i flera år. Det är dags att göra mer plats för nya Mage decks i Standard.

Coldlight Oracle – Coldlight Oracle blir exklusivt för Wild av flera skäl. Det erbjuder ovanligt starkt neutralt kortdrag som kan skada klassidentiteten. Dess ”nackdel” kan förstöra motståndarens kort och förhindra motståndare att spela däcket de byggde – vilket i sin tur begränsar vissa konstruktioner relaterade till Battlecry och effekter som returnerar en minion till hands.

Individuellt kan någon av dessa skäl ha varit tillräcklig för att leda en kampanj till Hall of Fame, men när vi ses som en helhet, anser vi att det är dags för Coldlight Oracle att lämna Standard play.

Molten GiantAtt flytta Molten Giant till Hall of Fame gör det möjligt för oss att återgå till sin ursprungliga mana kostnad, vilket ger spelarna en chans att experimentera med däck med Molten Giants in the Wild-format.

Precis som förra året kan du behålla dina kopior av dessa kort när de flyttar till Hall of Fame och du får också det fulla Arcane Dust-värdet för varje kort (upp till det maximala antalet som kan användas i ett däck ).

Stoftet kommer automatiskt att tilldelas när du loggar in efter att år av raven börjar.

Quicker Quests:

Med ankomsten av Hearthstone nästa expansion kommer uppdrag att bli bättre! Kraven på nästan varje quest kommer att minskas för att göra dem snabbare att slutföra, och alla 40 guld uppdrag kommer nu att tilldela 50 guld istället. Quests som tilldelas mer än 50 guld kommer fortfarande att ha samma belöningar, men med minskade krav. Quests som bara krävde att ett enda spel som ska spelas, till exempel Spela en vän, kommer att förbli densamma.

Här är några exempel:

Only the Mighty
OLD: Play 20 minions that cost 5 or more. Reward 40 gold
NEW: Play 12 minions that cost 5 or more. Reward: 50 gold

Class Victory
OLD: Win 2 games with one of two Classes. Reward: 40 gold.
NEW: Win 1 game with one of two Classes. Reward: 50 gold

Class Mastery
OLD: Play 50 Class cards. Reward: 60 gold
NEW: Play 30 Class cards. Reward: 60 gold

Vi stannar inte här – vi har blickat på fler uppdragsförbättringar för framtiden!

In-game Tournaments:

Vi jobbar på en funktion som hjälper dig att springa en Hearthstone turnering från ditt eget hem eller Fireside Gathering! Du kommer att kunna skapa en anpassad turnering och bjuda in dina vänner – allt inom Hearthstone-spelklienten. För att starta kommer funktionen att inkludera matchmaking och kontrolldäck, men vi fortsätter att lägga till nya funktioner och funktionalitet över tiden.

Vi planerar att starta in-game turneringar som en beta runt mitten av det här året, men det är bara början. Det finns mycket potential att utforska när vi utökar den här mycket tidiga versionen av spel-turneringar, och din feedback hjälper oss att forma dem under det kommande året och därefter.

New Druid Hero: Lunara

Lunara är den äldsta dottern till demi-guden Cenarius. Medan hennes systrar, torrkropparna, förkroppsligar fred och naturens fridfulla natur, faller Lunara äpple inte långt ifrån faderns träd. Hon är en obeveklig försvarare av vildmarken och odödligt bevis på att naturen är röd i klo och törn.

När din pappa är en demi-gud, och dina morföräldrar är gudinnan till månen och en vildgud, har du ett rykte att upprätthålla. Lunara är mer än upp till uppgiften.

Vinn 10 spel av Hearthstone i Standard eller Casual mode efter nästa expansion, officiellt lanserar för att lägga till denna härliga vildmästare i din samling.

Sista chansen för Maiev! Med lanseringen av den första nya expansionen av 2018 kommer du inte längre att kunna förvärva uppdraget att erhålla Maiev Shadowsong. Om du har varit borta, var noga med att skaffa Maiev innan nästa expansion kommer så att du inte saknar din chans!

Fireside Gathering Fun:

Om du inte är bekant med Fireside Gatherings, är de ett bra sätt att komma ut och träffa människor lika passionerade om Hearthstone som du är! Fireside Gatherings betyder mycket för oss, och vi jobbar med ännu fler funktioner för att stödja dem under ravinåret!

Raven’s Watch:

Tack för att du kom med oss! Vi är glada att dela ett nytt Hearthstone år med dig, och vi ses i Tavern!

 

Infon är hämtad från: Blizzard

 

Här kommer 3 deck att använda i den nya expansionen:

Lämna ett svar